Støt retssagen mod den danske stat

Danske våben skal ikke bidrage til at begå mulige krigsforbrydelser og folkedrab i Gaza. Vær med til at skrive historie!

Start din egen indsamling

Sådan virker det

Tryk på "Start din egen indsamling" - så har du med få klik din egen personlige indsamling, som du så kan dele med dine venner, kolleger og familie på email og sociale medier. Det tager kun to minutter at gøre en forskel.

Red Gaza - kagebod

1 DKK

Hvad går pengene til? 

Din donation går direkte til sagens omkostninger. Helt konkret går den til, at vi kan ansætte de bedste fagfolk, indsamle beviser, præsentere en overbevisende sag samt dække relaterede omkostninger såsom retsgebyrer og dokumentation. Når de juridiske omkostninger er dækket, går resten af de indsamlede midler bl.a. til oplysningsmaterialer, debatarrangementer og folkelige events rundt omkring i landet.

I tilfælde af, at der bliver givet fri proces, således at staten betaler for sagens omkostninger, eller at det indsamlede beløb bliver højere end sagens omkostninger, vil vi i Oxfam bruge de overskydende midler til vores øvrige arbejde for at sikre en lige og retfærdig verden. Der er dog ingen garanti for, at der bliver givet fri proces, og den økonomiske støtte er derfor vigtig.