Seneste opdateringer

Haderup skoles 0./1. klasse samler ind til børn i Kenya

Created by: Haderup Skole

Eleverne har været meget optaget af det at være lige. For at de skal opleve at de kan gøre en forskel, prøver vi at lave en lille indsamling, hvor eleverne inviterer forældrene til kaffe. Her opfordrer eleverne forældrene til at donerer et beløb til børnene i Kenya.

2.495 DKK

Donate with MobilePay
789327

Write 361 in the comments field

Latest donations

MobilePay

20 DKK

MobilePay

50 DKK

MobilePay

50 DKK

See all donations

Hvad går pengene til? 

Med din indsamling hjælper du Maximilla og mange andre børn i Kenya med at få en god skolegang.

Maximilla er 9 år og bor langt ude på landet i Kenya. I hendes landsby i Turkana har der været tørke i mere end fem år. Planterne kan ikke gro, og der mangler mad til både mennesker og dyr. Nogle dage spiser Maximilla og hendes søskende kun den frokost, som de får på skolen. Og det er ikke hver dag, at der er mad nok til alle eleverne. Det er svært at lære i timerne, når man er sulten. Skolen mangler også undervisningsmaterialer.

Din indsamling hjælper eleverne med at få bøger, hæfter, blyanter og et måltid skolemad hver dag. Samtidig går dit bidrag til efteruddannelse af lærere i klimahandlinger og klimaklubber, hvor elever laver forslag til gode og retfærdige løsninger på klimaforandringerne, og møder, hvor politikere lytter til elevernes forslag.