Hjælp Maximilla og børnene i Kenya

Her kan du og din klasse lave en indsamling til at hjælpe Maximillas skole og børn i Kenya.

Start din egen indsamling

Sådan gør du

Opret din egen indsamling og del den med venner, familie og kolleger - så hjælper du os fx med skolemad, bøger, hæfter og blyanter og klimaklubber, hvor elever laver forslag til gode og retfærdige løsninger på klimaforaringer. Tak for alt, du gør.

Hvad går pengene til? 

Med din indsamling hjælper du Maximilla og mange andre børn i Kenya med at få en god skolegang.

Maximilla er 9 år og bor langt ude på landet i Kenya. I hendes landsby i Turkana har der været tørke i mere end fem år. Planterne kan ikke gro, og der mangler mad til både mennesker og dyr. Nogle dage spiser Maximilla og hendes søskende kun den frokost, som de får på skolen. Og det er ikke hver dag, at der er mad nok til alle eleverne. Det er svært at lære i timerne, når man er sulten. Skolen mangler også undervisningsmaterialer.

Din indsamling hjælper eleverne med at få bøger, hæfter, blyanter og et måltid skolemad hver dag. Samtidig går dit bidrag til efteruddannelse af lærere i klimahandlinger og klimaklubber, hvor elever laver forslag til gode og retfærdige løsninger på klimaforandringerne, og møder, hvor politikere lytter til elevernes forslag.